Termeni si conditii

PRETURI

Toate produsele de pe PROVAPE.RO sunt in valuta locala LEU/RON si includ toate taxele, TVA, Import, etc.

TRANSPORT

Toate comenzile de pe acest website se bucura de transport prin curier pe teritoriul Romaniei. Comenzile peste 400 de lei au optiunea de a selecta livrare gratuita. Daca se doreste asigurarea transportului se plateste comisionul firmelor de curierat pentru aceasta optiune.

DISCOUNTURI SI CUPOANE

PROVAPE.RO isi rezerva dreptul de a stopa orice promotie in momentul dorit. Atata timp cat promotia este activa pe site va fi onorata si de catre compania noastra.

COMUNICARE

PROVAPE.RO va comunica prin caile pe care le oferiti dumneavoastra. Astfel vom folosi adresa de email pentru a va tine la curent cu statusul comenzii, promotii sau alte puncte aparute pe parcursul interactiunii noastra cu dumneavoastra.

COPYRIGHT

Nici o portiune sau vreo informatie de pe acest site nu poate fi copiata sau folosita de dumneavoastra decat cu acordul scris al companiei noastre.

ACCES PE SITE / LIMITA DE VARSTA

Responsabilitatea va revine dumneavoastra pentru accesul pe acest website. Am implementat un sistem de confirmare a varstei de minim 18 ani deoarece produsele noastre pot fi folosite si pentru a consuma tutun. De asemenea acest lucru garanteaza faptul ca va asumati responsabilitatea pentru felul in care folositi informatiile de pe site si produsele noastre.

RISCURI

PROVAPE.RO nu isi asuma raspunderea pentru activitatile firmelor terte implicate (ex. firma de curierat). Vom oferi AWBul de transport la cerere, in momentul preluarii de catre firma de curierat raspunderea revine clientului sau, in cazul in care se asigura transport, revine curierului.

DISPUTE LEGALE

Orice disputa legala in cazul in care aceasta apare va fi rezolvata pe raza judetului Salaj, in instantele abilitate din acest judet. Aceasta va trebui sa fie bine argumentata pentru a nu irosi timpul niciuneia dintre parti.

GARANTII

PROVAPE.RO ofera garantia pentru produsele comercializate in limitele acceptate de producator conform paginii de Garantii de pe acest website.

ADMINISTRARE PROVAPE.RO

Administrarea websiteului se face de catre compania VECOM SRL cu sediul in Zalau, str. Gh. Doja, nr. 21

Ne puteti contacta la nr de telefon +4 0745 387 579 sau pe email la contact@provape.ro

Compania este infiintata in 1991 si se mandreste cu longevitatea si istoricul ei. Ne vom pastra eticheta si pentru acest domeniu incluzand websiteul PROVAPE.RO in cercul nostru de incredere.

VECOM SRL Zalau, RO 681069, J31/805/1991