Confidentialitate

Dorim ca dumneavoastra sa va simtit in siguranta, astfel va informam pentru ce si unde folosim informatiile dumneavoastra personala :

Informatii ce colectam si folosim:

    • Cont utilizator: Aceasta rubrica ne spune despre dumneavoastra cine sunteti, cum sa va contactam, si unde putem sa va livram produsele comandate, incluzand orice preferinte doriti dumneavoastra sa le cunoastem in momentul crearii contului.
    • Suport si Feedback: Ofera un mecanism prin care ne ajutati prin parerile dumneavoastra la imbunatatirea produselor, siteului si serviciilor oferite.
    • Corespondenta: Folosim mesageria in diverse scopuri de la a va informa in legatura cu contul dumneavoastra, comanda, statusul acesteia sau rezolvari ale unor situatii aparute. De asemenea o folosim si la distribuirea de informatii despre produse, oferte si promotii.

De asemenea folosim programe analitice folosite de milioane de siteuri ce aduna informatii despre utilizatorii ce viziteaza siteul si ofera statistici periodice despre vizitatorii siteului.

Ce facem cu datele colectate?
Ne ajuta sa intelegem cine ne viziteaza siteul si carui public target ne adresam in principal. De asemenea daca a fost facuta vizita dumneavoastra de pe un site partener sau din cadrul unei campanii online. Aceasta ne ajuta sa oferim servicii mai bune pe viitor atat pentru clientii existenti cat si pentru cei potentiali.  

Nici o informatie personala nu va fi publicata de catre siteul nostru si nu va fi oferita unei alte entitati. Singurele informatii publicate sunt cele ce le alege utilizatorul sa fie publicate (ex. recenzii la produse, etc)